GASTRO WEEK
Almindelig menu
Forret
Cremet thaisuppe med kylling og kokos, cherrytomater, limeblade, svampe og chili
Mellemret
Sesamtoast med tigerrejer. Serveres med forårsløg og punzu dip
Hovedret
Pad Ga Pow – Thailandsk klassisk hakket svinekød i østers-soyasauce med basilikum, squash og sukkerærter. Serveres med jasminris
Dessert
Key lime pie på sprød kokosbund og toppet med ananas i frangelico
Vegetarisk menu
Forret
Vegetar forårsruller med grøntsager og glasnudler. Serveres med sursød sauce
Mellemret
Bao med mango, forårsløg, koriander og teriyaki sauce
Hovedret
Tofu Cashew – Stegt tofu vendt i en pikant sursød/soya sauce med cashewnødder, peberfrugt, ananas, løg, forårsløg og sesam. Serveres med jasminris
Dessert
Passions Panna cotta toppet med stikkelsbær og sprød chokolade
Tilkøb
1 flaske vin (Riesling eller Chardonnay)
275 kr.