Tilbage til Alle begivenheder
Almindelig menu
Forret
Cremet thaisuppe med kylling og kokos, cherrytomater, limeblade, svampe og chili
Mellemret
Sesamtoast med tigerrejer. Serveres med forårsløg og punzu dip
Hovedret
Pad Ga Pow – Thailandsk klassisk hakket svinekød i østers-soyasauce med basilikum, squash og sukkerærter. Serveres med jasminris
Dessert
Key lime pie på sprød kokosbund og toppet med ananas i frangelico
Vegetarisk menu
Forret
Vegetar forårsruller med grøntsager og glasnudler. Serveres med sursød sauce
Mellemret
Bao med mango, forårsløg, koriander og teriyaki sauce
Hovedret
Tofu Cashew – Stegt tofu vendt i en pikant sursød/soya sauce med cashewnødder, peberfrugt, ananas, løg, forårsløg og sesam. Serveres med jasminris
Dessert
Key lime pie på sprød kokosbund og toppet med ananas i frangelico
Pris PR. person | DKK 309,00
Tilkøb
1 flaske vin | DKK 275,00
(Riesling eller Chardonnay)